{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Nikita P...

Foto : unsplash / Nikita Pischshugin

 

 Armastus

Paaridele : Sind hakkab juba tõsiselt väsitama see üksluisus ja rutiin sinu elus. Sa võid hakata oma partneri kallal närima sellel nädalal ja teha talle etteheiteid, et ta midagi ette ei võta. Sa ei taha, et sellest saakski uus harjumus, millega sa leppima pead tahes tahtmata.

Vallalistele : Võib juhtuda, et sa kohtud kellegagi aga see lugu ei ole päris selge. Sa ei saa temaga kahjuks teha suuremaid tulevikuplaane.

 

Töö

Uraani mõjutusel võib su karjäär võtta uue ja paljutõotava suuna. Aga ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Pea kindlasti nõu targemate inimestega ja ära kirjuta mitte millelegi alla enne, kui sa ei ole kindel oma otsuses ja valikus.

 

 

 

Tervis

Sa võid tunda väsimust praeguse perioodi alguses. Aga ära muretse, sest see tunne kaob peatselt, kui Merkuuri praegune aspekt lõpule jõuab. Siis saad sa tagasi oma tavalise energia ning su organismi kaitsemehhanismid hakkavad taas funktsioneerima nagu vaja.

 

Raha

Praegu tegeled sa liiga palju oma rahaprobleemidega ja sellepärast ei valitse su peas kindel selgus. Ära võta ühtegi olulist otsust vastu enne, kui sa ei tunne end kindlamalt. Ära investeeri, ära soorita liiga suuri oste praegusel hetkel. Kõik peaks taas laabuma ja võtma õige suuna järgmisel nädalal. 

Kommentaare ei ole