{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid sodiaagimärke 24. juuli täiskuu kõige rohkem mõjutab?

  Foto : unsplash / Josh Miller Kas sul on selline tunne, et...

 

Foto : unsplash / Josh Miller

Kas sul on selline tunne, et see suvi on igav ja midagi nagu õieti ei juhtugi? Siis ära muretse, täiskuu on saabumas.

Ja see täiskuu toob valguse kätte sinu salajasemad mõtted, mida sa teiste eest varjad. See täiskuu tõuseb just õigel hetkel, et sulle midagi väga olulist meelde tuletada ning näidata sulle, kuidas oma elu muuta. 

 

24. juuli täiskuu Veevalaja märgis võib muuta su tulevikku ja elu mõtet

Täiskuu tõuseb taevasse sellel laupäeval,  24. juulil kell  5 : 37. Seekord särab kuu Veevalaja märgis. Veevalaja aga on uuendusliku maailmavaatega, mõtleb kõigi peale ning elab paremas maailmas, mille ta ise endale on loonud. Ta innustab meid võitlema parema tuleviku nimel. Ja ilmselt vajame me seda praegu kõik. Ja see tulevik pole mitte individuaalne, sest see on ka sinu lähedaste tulevik, kogu inimkonna tulevik, mille eest me peame võitlema.

 

 

See täiskuu toob meis igaühes välja juhiomadused. Ta aitab meil näidata eeskuju ja olla see muutus, mida me tahaksime maailmas näha. 

 

Millised 4 sodiaagimärki elavad seda täiskuu perioodi tugevamalt läbi? 

Sõnnid võtavad oma elu juhtimise enda kätesse ning leiavad tee, mis aitab neil kiiresti karjääri teha. Neid on ees ootamas järgmiste päevade jooksul suured muutused ning väga head uudised. Suur tööalane muutus võib neil päevil aset leida. Ja su kõige suuremad unistused täituda. 

Lõvid peavad pöörama rohkem tähelepanu oma lähedastele ja suhetele teiste inimestega. Midagi juhtub, mis paneb sind oma prioriteete paika panema. Ilmselt mõistad sa, mis on su elus kõige tähtsamal kohal. Võib-olla mõni tõsine jutuajamine elukaaslase või mõne väga lähedase isikuga paneb sind kõike nägema teises valguses. 

 

 

Ka Skorpionid peavad pöörama kogu oma tähelepanu oma lähedastele. Mõtlema rohkem iseendale. Mõistma oma tõelist väärtust. Kui sa oled seda teinud, leiad sa teed, mis näitab sulle, kuidas oma oskuseid ja teamisi ära kasutada.

Veevalajad hakkavad paremini iseennast mõistma. See täiskuu valgustab paljusid tahke sinu elus, näitab sulle, miks sa siin maailmas oled ja milline on sinu tõeline roll. Ta näitab sulle, kes sa olid, kes sa oled ja kelleks sa saad. See täiskuu toob su ellu palju häid muutuseid, ole selleks valmis.

Kommentaare ei ole