{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas rannas hea välja näha ja end hästi tunda

  Foto : unsplash / Jose Martinez Tunnistagem ausalt üles kä...

 

Foto : unsplash / Jose Martinez

Tunnistagem ausalt üles kätt südamele pannes, et me kõik küll ei ole rannavormis aga randa minna ju tahaks. Pole hullu, kui sa ka praegu end käsile võtad, pole ka veel hilja. 

 

1. Tee natuke trenni ja saad kaunima keha

No jõusaali minna võib-olla on natuke hilja aga ütleme paari nädalaga võid sa kodus harjutusi tehes ka oma keha ilusamaks muuta. Sul tuleb vaid end kätte võtta ja igal hommikul ning õhtul teha paar minutit spetsiaalseid harjutusi, mis aitavad vormida kõhu- ja tuharalihaseid. Kõige lihtsam ja tõhusam harjutus siin on plankseis. Või siis kätekõverdused. Või siis kõik plankseisu variandid. Kui sa igal hommikul ja õhtul plankseisu teed, oled sa kahe nädala pärast palju rahulolevam oma kehaga. 

 

2. Ilusa, kaitstud ja särava naha jaoks

Ära unusta rannakotti pista kõige tähtsamat: kõige paremat päikesekaitsekreemi. Selleks, et olla rannas kõige ilusam ja selleks jääda, pead sa oma nahka kaitsma päikese kahjuliku mõju eest - sa ei saa sellest üle ega ümber. 

 

 

 

3. Kaunid juuksed

Selleks, et mitte juukseid kahjustada, tuleb sul neid kaitsta nii päikese, kui soolase merevee eest. Selle jaoks leidub igasuguseid erinevaid õlisid ja spreisid, mis pakuvad juustele päikesekaitset. Ja ära unusta ilusat suvist soengut teha.

 

4. Õiged rannariided

Mis väärtustavad su kehavorme ning millega sa tunned ennast ise hästi. 

 

5. Mõnus suvelõhn

Muidugi on meil oma suve lemmik parfüümid. Aga ära unusta, et lõhnaõlid ja päike ei sobi omavahel kokku, sest see võib tekitada fototoksilist reaktsiooni, mis võib põhjustada nahal punetusi, laike või isegi põletust. Sellepärast randa minekuks vali selline kehaõli, mis hästi lõhnab suve järgi. 


Kommentaare ei ole