{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Celina A...

Foto : unsplash / Celina Albertz

 

 Armastus

Paaridele : Praegune periood peaks olema väga ilus kõigile neile, kellel on omavahel avalik või varjatud suhe. Te suudate lahendada oma suuremad probleemid, mis teie suhet rikkusid. 

Vallalistele : Praegune periood sõltub suurel määral sinust endast. Kuu seis on suhteliselt soodne sinu jaoks, sa võid olla sümpaatne ja meeldiv, kui sa ainult ise seda soovid ja tahad. Probleem seisneb selles, et sa ei pinguta alati piisavalt. Sa võiksid saada palju paremaid tulemusi, kui sa natukenegi näitaksid välja paremat iseloomu.

 

Töö

Võttes arvesse Merkuuri praegust asendit, on sind ees ootamas töö juures üks väga hea uudis, mis peaks sulle väga suurt rahulolu pakkuma. Võib-olla on tegemist suurema palgaga või ametikõrgendusega.

 

 

 

Tervis

Sinu tervis on kaitstud. Aga sellest hoolimata pead sa ikkagi pöörama tähelepanu oma eluviisile. Sa pead hakkama tervislikumalt toituma, magama piisavalt ning tegema sporti. Ja ainult siis suudad sa korda saata imesid.

 

Raha

Materiaalse külje pealt võib mõningaid raskuseid ette tulla. Ära muuda asju keerulisemaks ning ära võta käi liiga kerge käega oma raha välja. Kui sa ostad üleliigseid asju, pead sa varsti müüma hakkama vajalikke. 

Kommentaare ei ole