{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Daniel Ramos

Armastus

Paaridele : Võttes arvesse praegust planeetide seisu, on sellel nädalal palju pingeid õhus. See aga ei ole iseenesest väga halb. Sa võid seda olukorda enda kasuks ära kasutada, mõteldes selle üle, mida sa ise õieti tahad. Ning luua uus ja parem algus oma suhtesse. 

Vallalistele : Praegune periood on eriti soodne armastuse suhtes. Sa vajad rohkem harmooniat oma eraellu. Ja kuna tänu Saturni mõjutusele oled sa valmis tegema järeleandmisi ning vastavaid samme, siis võib sinu pingutusi saata edu. 

 

Töö

Meeskonnatöö ei ole sulle meelt mööda. Aga ometi ei jää sulle muud üle. Ära siis hakka tormi veeklaasis tekitama ja katsu kõik alla neelata. Kannatlikku meelt ootab vääriline tasu. 

 

 

 

Tervis

Sinu tervise sektorit mõjutavad praegu kõige paremad planeedid. Selleks, et sellest paremat kasu saada, ole aktiivne. Paranda oma eluviisi, vaata üle oma toitumisharjumused ning tee tervisekontroll.

 

Raha

Sul võib olla raskusi oma rahaasjade korraldamisega. On hetki, mil sa tahaksid investeerida ja sooritada julgeid tehinguid, ja on hetki, kui sa oled liiga pessimistlik oma tuleviku suhtes ning kardad investeerida. 

Kommentaare ei ole