{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Roman Sy...

Foto : unsplash / Roman Synkevych

 

 Armastus

Paaridele :  Planeet Pluuto raputab natuke teie eraelu. Ta toob kaasa positiivset laadi muutuseid sinu suhtesse. See võib panna teid oma elu üle järele mõtlema ja see on iseenesest väga hea. Kuidas ka ei ole, sellel nädalal ei tohiks sa igavuse üle kurta.

Vallalistele : Sa oled üsna optimistlikult meelestatud oma tuleviku suhtes ja oskad paremini vahet teha sellel, mis on sulle hea ning leida õiget inimest, keda sa enda kõrvale vajad.


Töö

Töö juures ei jää enam poolt ja vastu kaalumise jaoks aega. Praegu on aeg tegutseda ning üllatada teisi oma kiiruse ja strateegiaga. Ja see ongi su edu pant.

 

 


Tervis

Kõik head planeedid mõjutavad praegu su tervise sektorit. Päike, Marss, Uraan ja Pluuto annavad sulle vajalikku energiat, mis aitab sul suve nautida nii nagu vaja. Mõned ainult tunnevad aeg-ajalt kerget väsimust, kui see peaks nii olema, siis ära unusta rohkem magada.


Raha

Sa võid olla mõnel hetkel väga lahke ja siis teistel hetkedel kaaluda iga senti enne, kui sa selle välja annad. Sellel nädalal aga ei tohiks sul rahaprobleeme ette tulla. Ja sa võid kulutada ilma raha lugemata. Sulle meeldib kulutada ja praegu on selleks õige aeg. Kui sa peaksid ka liiale minema, tuleb üks inimene, kes sind armastab, sulle kohe appi.

Kommentaare ei ole