{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Ryan Christodoulou

Armastus

Paaridele : Planeetide mõju ei ole eriti soodne sinu paarisuhte jaoks. Sul on raske oma partneriga ühist keelt leida. Õhus on rohkem pingeid, kui armastust. Hoia oma keelt hammaste taga, sest vastasel korral võid sa korda saata korvamatut kahju. Ja lõppude lõpuks tüütad sa nii oma partnerit selle tühja sõnademulinaga, samal ajal, kui tema tahab, et sa räägiksid talle armastusest.

Vallalistele : Unusta kohe kõik illusioonid, mis sa endale pähe oled ajanud ja mis muudavad su suhteid ainult palju keerulisemaks. Ära tee endale liiga suuri ettekujutlusi ja ära pane inimeste pähe tundeid, mida neil ei ole. Sinu unistused on sinu, need ei pruugi alati kattuda teiste omadega. 

 

Töö

Ühe planeedi mõju võib su tööasjadele halvasti mõjuda ja rikkuda ära su karjääri. Tegemist on Neptuuniga. Ole ettevaatlik. Sellel nädalal ei lähe asjad alati sinu soovide ja ootuste kohaselt. Ära alusta utoopiliste projektide ellu viimisega. Võib-olla tehakse sulle mõni uus tööpakkumine ja sa võid tunda kiusatust alustada uut elu, jättes kõik sinnapaika. Tee õige ja arukas valik.

 

 

 

Tervis

Sinu rasva tase veres võib sellel nädalal tõusta eriti kõrgele. Söö tervislikumalt ning väldi kõike rasvast. Grilli kala. Ja söö palju rohelist.

 

Raha

Tähed sulle sellel korral kingitust ei tee, ole väga ettevaatlik rahaga ümber käies. Ära tegele kahtlaste tehingutega. Ja ära kuula liiga palju oma südant. 

Kommentaare ei ole