{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / David Lezcano

Armastus

Paaridele : Enamiku teie jaoks ühtegi probleemi ette sellel nädalal ei tule. Sinu partner mõistab väga hästi sinu prioriteete ja toetab sind ilma kulmu kortsutamata. Mõned aga, kelle pereelu on juba natuke kriisis, peavad hakkama saama pingelisema õhkkonnaga ent see ei takista neil oma tahtmist täide viimast.

Vallalistele : Võib-olla saab just sellel nädalal alguse üks ilus suhe. See suhe tõotab sulle tuua palju rahulolu. Aga ära räägi sellest kohe kõigile, sest vastasel korral võib see sulle kaasa tuua pigem kahju, kui kasu.

 

Töö

Töö juures näita välja suuremat ettevõtlikkust. Tööasjades ei tohi lasta emotsionaalsusele kohta. Lisaks sellele annab Marss sulle vajalikku energiat ja võitlusvaimu. 

 

 

 

Tervis

Sa võid olla sellel nädalal tavalisest närvilisem. Selleks, et end paremini tunda, söö vähem punast liha, joo vähem alkoholi, kohvi ja teed. Söö rohkem teravilju, mune, valget liha ja puuvilju ning marju. 

 

Raha

Kui sa tahad oma raha paigutada, siis vaata kinnisvara. Ja küsi spetsialistide nõu. Kui sa otsid elamispinda, siis sellel nädalal saadab sind hea õnn. 

Kommentaare ei ole