{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Shazmyn Ali

 Armastus

Paaridele : Veenus on sinu märgi suhtes väga soodsas asendis ja sul ei ole vaja vähemalt sellel nädalal oma elu üle kurta. Naudi kogu hingega suve algust, naudi neid hetki, mis sa oma partneriga koos veedad ja ole lihtsalt õnnelik.

Vallalistele : Merkuuril on teisigi üllatusi varuks. On täiesti võimalik, et su armuelu võtab täiesti uue tuuri, millele sa isegi mõtelnud veel ei ole. Sellel nädalal leiavad aset väga olulised ja tähtsad muutused. Ära ainult sega omavahel ära raha ja armastust.

 

Töö

Väga head väljavaated on sul sellel nädalal. Sa oled enesekindlam, kui kunagi varem, keeldud mängimast teisejärgulist rolli, teed kõik, et su oskusi ja teadmisi nähakse ning tunnustatakse vääriliselt. Tänu Jupiterile ei lase tulemused ennast oodata. Sa võid saada ühe väga hea pakkumise või siis tõstetakse su palka sellel nädalal. Jätka samas vaimus.

 

 

 

Tervis

Kahtlemata oled sina sellel nädalal Marsi lemmik. Ja tänu temale paraneb su tervis märkimisväärselt. Peale kurnavat perioodi on aeg taastumiseks. Marss annab sulle energiat ja elujõudu. 

 

Raha

Ka rahaasjades saadab sind sellel nädalal edu. Kõik takistused ja rahaga seotud probleemid hakkavad lõpuks ometi taanduma ja sa võid saada ootamatult ühe suurema summa. 

Kommentaare ei ole