{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Blueberry Nights

Armastus

Paaridele :  Sinu ja su partneri vahel on eri faasid, kord valitseb platooniline armastus, siis jälle kirg ja tormide möll. Kuidas ka ei ole, su suhe pakub sulle hetkel rahulolu, sest see paneb sind end hästi tundma.

Vallalistele : Sellel nädalal mõjutab Jupiter rohkem sinu armastuseasju. See võib tõsta soovi olla armastud ja armastada. Kuidas ka ei ole, sul ei tule pettuda.

 

 


Töö

Merkuur aitab sind sellel nädalal. Merkuur on see, kes toob su ellu palju häid võimalusi ning ametialast edu, toetab su ettevõtmisi ning pingutusi. Praegu on kõige õigem hetk selleks, et haarata lennult kinni kõikidest headest võimalustest ning kasutada neid kõige paremini enda isiklikuks kasuks ära.


Tervis

Sa oled terve nagu purikas ning ükski mikroob ega viirus ei pääse sind kimbutama. Tervis sulle sellel nädalal probleeme ei tekita. Aga ära ülehinda oma võimeid ning ära pane end proovile laskudes liialdustesse. 


Raha

Rahaprobleemide eest sa ei pääse sellel nädala. Sa võid teha nägu, et sind see ei huvita aga probleemid ei kao kuskile, kui sa midagi ette ei võta.


Kommentaare ei ole