{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Tony Fiendeisen    Armastus Paaridele : Võttes arvesse praegust planeetide seisu, on kaks võimalust: kui su suhe on ...

Foto : unsplash / Tony Fiendeisen

 

 Armastus

Paaridele : Võttes arvesse praegust planeetide seisu, on kaks võimalust: kui su suhe on juba tugev ja ilus, siis Veenus muudab teid veelgi lähedasemaks ja te võite teha sellel nädalal väga suuri plaane. Kui su suhe on aga nõrk, siis see nädal võib tuua lisaks probleeme ning paljud teie seast võivad teha otsustava sammu.

Vallalistele : Sa võid tunda sellel nädalal teravat üksindustunnet. Ja võid korda saata meeletusi, et täita tühjust oma hinges, mille all sa praegu kannatad. Katsu kannatlikuks jääda. Sest see, kes oskab oodata, sellele avanevad uksed. Juba varsti leiab su kannatlik meel väärilist tasu ja sa kohtud õige inimesega, kui sa oskad oodata. Aga end valmistada selleks kohtumiseks võid sa juba praegu.

 

Töö

Arvesta ka ajaga oma projektide ellu viimise juures. Tee ajast oma liitlane, selleks, et kindlustada tulevikus endale edu ning mitte vastu võtta liiga kiireid ja mõtlematuid otsuseid. Ning seejärel sellepärast, et alati on vaja natuke aega selleks, et lasta viljadel küpseda. 

 

 

 

Tervis

Peale Veenuse, kes tiirutab sinu ümber, ei mõjuta ükski teine planeet praegu sinu tervist. Sa peaksid olema seega hea tervise juure ja nii rõõmus, et sind on hea vaadata. Võib-olla mõned teie seast kannatavad seedeprobleemide all aga sellepärast, et nad söövad liiga palju. 

 

Raha

Mõnikord jookseb hiir magavale kassile suhu. Aga seda juhtub harva. Sul on praegu ainult üks võimalus, mille abil oma rahalist seisu parandada: lõpeta unistamine ning hakka tegutsema. Ära oota mingit imet, vähemalt sellel nädalal seda ei juhtu, sest mõned planeedid on otsustanud seista sinu tee peal ees. 

Kommentaare ei ole