{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Tali Despins

Armastus

Paaridele : Võib-olla on sinul ja su partneril erinevad huvid tekkimas. Võib-olla viitab see väsimusele ja liigsele üksluisusele, mida te tunnete oma suhtes. Kui sul on tunne, et see nii on, siis peaksid sa ruttu midagi ette võtma enne, kui olukord veelgi halvemaks muutub ja tagasiteed enam ei ole.

 

Vallalistele : Sinu armuelus ei tohiks praegu olla vaikus. Tõenäoliselt on sul mitu juhusuhet, millest võib välja areneda midagi tõsisemat. Sa ei muretse tuleviku pärast ja lased tunnetel end kaasa viia.

 

Töö

Mis puutub tööasjadesse, siis hea õnn küll saadab sind neil päevil aga sa eelistad jääda ettevaatlikuks. Kaalu korralikult läbi kõik ettepanekud, mis sulle tehakse. Vajaduse korral konsulteeri mõne targema inimesega. 

 

 

 

Tervis

Sa särad lausa ja energiast ei tohiks sul praegu puudust tulla. Sa tunned nagu oleksid juba puhkusel ning tahaksid veeta kõik päevad mere ääres või aias. 

 

Raha

Rahaasjades ei lähe kõik nii hästi, kui võiks. Tõenäoliselt tuleb sul rahaga seoses probleeme ette, sest sa lihtsalt ei oska kokku hoida. Ole ettevaatlik. Ja kannatlik ilma, et sa ärrituksid. Võib-olla juba varsti tuleb lahendus, mida sa ootad. Praegu aga ära raiska ilma mõtlemata. 

Kommentaare ei ole