{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Maria Kraus

Armastus

Paaridele : Õhus on armastust. Hea õnn naeratab neile paaridele, kes tahavad koos olla ja muuta oma suhet paremaks. Need aga, kelle suhe on nõrgem, kasutavad seda perioodi ära selleks, et muuta oma suhet tugevamaks.

Vallalistele : Tähtede seis paneb sind unistama. Unista, sest see toob su ellu natuke vaheldust aga ära lasku eufooriasse, sest siis võid sa avastada, et oled printsi asemel püüdnud kinni kärnkonna. Elu ei ole ainult muinasjutt.


Töö

Sellel nädalal on sul väga head väljavaated töö juures. Jupiter annab sulle väga hea veenmisoskuse. Kasuta seda ära selleks, et oma projekte ellu viia, isiklikeks ettevõtmisteks ning eriti selleks, et veenda neid, kelle käes on otsustusvõim.

 

 


Tervis

Marsi ja Neptuuni asend pole sinu jaoks eriti soodne hetkel ja see muudab olukorra delikaatseks. Mitte ükski tõsine haigus sind küll ei ähvarda, seega muretseda ei ole vaja. Aga sa võid tunda suuremat väsimust ja pead sellega arvestama, kui sa tahad terveks jääda. Hoidu nakkushaigustest.


Raha

Pane natuke raha kõrvale, isegi, kui sul on vaja teha oste oma kodu tarbeks. Vaata kõik oma kulutused üle ja uuri järele, kust sa saad kokku hoida.

Kommentaare ei ole