{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / K8

Armastus

Paaridele : Kui sa tahad, et su paarisuhe õitseks, siis pead sa olema avatum ja kättesaadavam, kui tavaliselt. Kui sa oled kinnine ja hoiad oma nurka, siis lood sa halva õhkkonna oma paarisuhtesse. 

Vallalistele : Kuna sa oled hingesõbra otsingul, siis ära unusta, et Veenus sind ise toetab sellel nädalal. Seega võta vastu kõik kutsed ja ettepanekud, sest võib juhtuda, et just sellel nädalal kohtad sa seda õiget inimest. Ole valmis ja tee end ilusaks. Ning räägi vähem.

 

Töö

Töö juures ollakse sinu vastu sellel nädalal nõudlikum. Mis puutub sinusse, siis katsud sa oma tööd hästi teha. Sa ei ole nii hajameelne, kui tavaliselt ja alustad uute projektidega alles siis, kui oled vanad lõpuni viinud.

 

 

 

Tervis

Tänu Jupiterile, kes valvab sinu tervise üle, pole sul muretsemiseks üldiselt põhjust. Jupiter tagab sulle hea energia ning tugeva tervise. Ainult, et ta võib sind panna ka rohkem sööma. 

 

Raha

Isegi, kui sa ise leiad, et mõned ostud praegu ei ole mitte vajalikud vaid ka olulised, siis katsu end pidurdada ja hoia sõrmed oma rahast eemal kuni järgmise kuuni. 

 

Kommentaare ei ole