{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Serena Repice Lentini   Armastus ...

Foto : unsplash / Serena Repice Lentini

 

Armastus

Paaridele : Praegune periood on pigem selline, et sa pead oma kaardid uuesti ära segama ning alustama uut partiid. Aeg-ajalt võiksid sa siiski ka iseenda juurest vigu otsida. Ära aga võta mitte ühtegi olulist otsust vastu selles suhtes, mis puudutab su tulevikku. Kuula alati ära ka oma partneri arvamus ning ära nõua alati, et just sinule jääks viimane sõna.

Vallalistele : Neptuuni selline asend on tavaliselt märgiks, et hea õnn pole enam kaugel ja sul tuleb võimalusi, millest kinni haarata. See hea õnn võib olla ükskõik millist laadi aga üldiselt võib üks su unistustest täituda. Kuidas ka ei ole, kasuta seda ära.  


Töö

Tööasjades pead sa arvestama sellega, et planeetide seis pole sinu jaoks kõige soodsam sellel nädalal. Häid ja kasulikke võimalusi tuleb vähe ja selle jaoks, et saada rahuldavaid tulemusi, pead sa kahekordselt vaeva nägema. Kui sa aga alla ei anna, siis saad sa kõikidest takistustest üle.

 

 


Tervis

Sa oled väga heas füüsilises vormis. Aga ära jää loorberitele puhkama. Katsu arukalt valida, mida sa suhu pistad ja ära liiga palju üle pinguta.


Raha

Raha suhtes on praegune periood väga soodne. Sul on selge nägemus oma rahaasjadest. Koheselt sa aga ei saa suuri oste sooritada. Sa pead varuma veel paar nädalat kannatlikkust.

Kommentaare ei ole