{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / wisconsi...

Foto : unsplash / wisconsinpictures

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal ei soosi tähed eriti sinu paarisuhet ja sinu närvilisus ei aita üldse olukorra lahendamisele kaasa. Väiksemgi probleem ja takistus ärritavad sind. Sellepärast oleks võib-olla parem, kui sa lähed vaikselt oma nurka ja nii ei muuda sa olukorda hullemaks.

Vallalistele : Kõikides oma suhetes on sul kalduvus sundida teist jääma või siis muuta teist inimest vastavalt oma soovidele. Sa pead aga arvestama, et igal inimesel, nii meestel, kui naistel, on oma kindel isiksus, mis on ainult talle ainuomane ja et suhte edu sõltubki sellest, et sa võtad teist inimest just sellisena nagu ta on. Muidugi ei ole see alati lihtne aga kui sul on piisavalt tahtejõudu, siis suudad sa leida õige inimese ja olla järgmisel korral targem.

 

Töö

Marsi asend on üsna harmooniline, selle tõttu ei tule sul puudu energiast ega võitlusvaimust. See nädal on kõige parem hetk selleks, et võtta käsile veelgi suuremad ja ambitsioonikamad projektid. Isegi, kui selleks on vaja suurt julgust.

 

 

 

Tervis

Praegusel perioodil võib sul olla probleeme tursetega, eriti just jalgade piirkonnas. Söö rohkem ingverit ja joo palju vett. 

 

Raha

Neptuuni praegune seis puudutab otseselt su rahaasju ja tõotab kaasa tuua eriti soodsat perioodi selles valdkonnas. Neptuun võib sul aidata leida paremaid sissetulekuallikaid, võib-olla läbi mingi töö, mis sulle küll eriti ei meeldi aga tõotab vähemalt suurt kasu tuua. Neptuun äratab ka sinus soovi muuta oma elu mugavamaks. Sellel nädalal oled sa palju materiaalsem, kui tavaliselt. 
< /p>

Kommentaare ei ole