{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / James Pe...

Foto : unsplash / James Peacock

 

 Armastus

Paaridele : Praegune periood, mis sinu elus algamas on, tuleb palju harmoonilisem, kui eelmised. Sa võid tunda nagu algaks su elu uuesti otsast peale. Sa oled optimistlik, lootusrikas ja enesekindel. Sinuga on taas meeldib koos olla ja loomulikult muudab see kogu su elu ilusamaks.
 

Vallalistele : Armastuses pole üldse selgust. Mõnikord on sul tunne nagu mujal ja kunagi hiljem oleks palju parem, kui nüüd ja praegu. Aga eks selline tunne on ju paljudel, et rohi on alati kusagil mujal rohelisem.

 

Töö

Sa pead praegusel perioodil olema eriti valvas. Kui sa ette ei vaata ja ennast ei kontrolli, siis võid sa esimese takistuse puhul alla anda ja näidata välja liiga vähe ettevõtlikkust. See aga on eriti ohtlik praegusel ajal, sest konkurents on väga suur.

 

 

 

Tervis

Kasuta praegust perioodi ära, Marsi seis on selle jaoks soodne ning hoolitse rohkem oma tervise ees. Tee läbi mingi kehapuhastusprogramm, alusta tervislikuma toitumisega või võta aega selleks, et rohkem puhata. Ära koorma ennast üle, sa ei saa nagunii kõike korraga ära teha ja see teeb sind ainult närviliseks.

 

Raha

Tänu Kuu seisule võib sul tekkida suurem kiusatus kulutada oma raha asjadele, mida sul tegelikult vaja ei lähe ning mida sa hiljem kibedalt kahetseda võid. Mõtle parem tulevikule ja ole ettenägelikum. 

 

Kommentaare ei ole