{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Marek Kizer

Armastus

Paaridele : Nende paaride jaoks, kes juba koos on, on selle nädala õhk eriti soodne ja harmooniline. Kaovad vanad kahtlustamised, süüdistused ja erimeelsused. Kõik sujub ja läheb õigetele rööbastele. Jätkake samas vaimus ja kõik läheb veel pareminigi, kui sa oodatagi oleksid osanud.

Vallalistele : Veenus teeb sulle sellel nädalal silma ja see äratab su südame talveunest. Sinu armuelus võivad asjad hakata lõpuks ometi liikuma ja selles suunas nagu sa alati oled oodanud. Aga ära seejuures unusta ühte tarka ütlust, mille järgi sõprus on alati kasulik aga armastus võib teinekord haiget teha.

 

Töö

Sa kõhkled ja kahtled rohkem, kui kunagi varem. Merkuur muudab sind äärmiselt ettevaatlikuks ja paneb sind rohkem mõtlema oma tuleviku ja tööasjade üle. Katsu taastada oma enesekindlust ja näha praegust perioodi rõõmsamas valguses. Ning ole ettevõtlikum.

 

 

Tervis

Planeetide mõju sellel nädalal on samal ajal negatiivne, kui positiivne. Üldiselt oled sa aga hea tervise juures, kuigi mõned väikesed seedeprobleemid võivad sind kimbutada aeg-ajalt. Söö rohkem magneesiumit - teravilju, täisterasaia ja õunu - ja sa saad kõikidest probleemidest üle.

 

Raha

Kui sa oled otsustanud laenu võtta, siis Merkuur aitab sind ja toetab selles ettevõtmises. 

Kommentaare ei ole