{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Margareta Nemes

Armastus

Paaridele : Sa vajad praegu rahu. Palju rahu. Hoia eemale seltskondlikest üritustest ja katsu veeta rohkem aega oma partneriga ning rääkige südamelt südamele. Veenuse praegune seis soodustab kõiki sinu pingutusi.

Vallalistele : Kuna su süda ei ole praegu kellegagi seotud siis annab Veenus sulle soovi rohkem välja minna ja pidutseda. Sa oled palju avatum ja tahad rohkem suhelda. Kõik see on aga soodne uute kohtumiste tekkeks ning sellest tulenevatest sõprussuhetest võib ruttu saada armastus.

 

Töö

Tõenäoliselt ei ole sellel nädalal tööasjad sinu prioriteediks ja mitte sellel nädalal ei hakka sa ellu viima oma kõige suuremaid ambitsioone. Sa pigem teed oma tööd nii nagu alati ja ootad, et hiir ise kassi suhu jookseks. Kui sa aga sugugi pingutada ega vaeva näha ei taha, siis võivad ainult halvad üllatused sind oodata.

 

 

 

Tervis

Sa oled vaheldumisi heas vormis ja tunned väsimust aga üldiselt on su enesetunne ja füüsiline vorm paranemas. Sa tead, mis on sulle hea ja mis mitte. 

 

Raha

Mis puutub rahaasju, siis saadab Saturn sulle ühe tõsise hoiatuse sellel nädalal. Kui sa ikka edasi jätkad raha loopimist vasakule ja paremale, siis pead sa lõpuks leidma vahendi, mille abil oma rahalist seisukorda parandada. Koosta parem eelarve ja pea sellest kinni. 

Kommentaare ei ole