{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Leslie C...

Foto : unsplash / Leslie Cross

 

 Armastus

Paaridele : kodune õhkkond ei ole sellel nädalal just kõige parem. See kõigub lausa märkimisväärselt ja suures osas vastavalt sinu tujudele ja enesetundele. Mis oleks, kui sa räägiksid oma partneriga ka muudel teemadel, kui töö ja lapsed? Nautige parem elu, valmista talle ilus üllatus, vaadake koos päikeseloojangut ja su nädal tuleb palju meeldejäävam, kui sa arvatagi oleksid osanud.

Vallalistele : Veenuse praegust seisu vaadates tundub, et platooniline armastus on rohkem soositud hetkel. Sa keskendud vähem füüsilisele armastusele ja katsud selle asemel leida hingesõpra. Ja võib olla ongi nii kõige parem.


Töö

Töö juures ole äärmiselt ettevaatlik. Ära riku ära oma häid võimalusi juhuslikke ja mõtlematuid otsuseid vastu võttes või liigselt riskeerides, sest tähed sind hetkel ei toeta.

 

 

Tervis

Su söögiisu sõltub hetkel sinu tujudest ja tuleb öelda, et praegusel perioodil oled sa üsna emotsionaalne. Katsu rohkem oma toitumist kontrollida ja ära tühjenda öösiti külmkappi.

 

Raha

Vähemalt rahaasjades saadab sind hea õnn sellel nädalal, nii et kõik pole veel kadunud. Sa võid korda saata ühe väga kasuliku tehingu. Soodne aeg ka investeerimiseks. 

Kommentaare ei ole