{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Sixteen Miles Out Armastus Paar...

 

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out

Armastus

Paaridele : Sa oled hetkel üsna sõjakas meeleolus ja leiad ikka mõne probleemi kusagilt üles, mille kallal närida. Sa võid kannatada üksindustunde all või siis vastupidi, igatsed kaotatud vabaduse järele. Õnneks suudad sa teha õige valiku.

 Vallalistele : Planeetide seis on praegu selline, et sa oled rohkem iseendasse tõmbunud, kui teiste jaoks avatud. Sa ei otsi hetkel armastust oma ellu, sest sa ei ole selleks valmis. Sa võid isegi tunda korraga kartust ja hirmu selle ees, et siduda oma elu kellegagi. Mõtle järele rahulikult, mida sa tegelikult tahad ja jäta enda piinamine.

 

Töö

Ka töö juures oled sa sõjakalt häälestatud ja näitad välja otsusekindlust ning teotahet. Sa oled otsustanud oma tahtmist saada ja viid oma kavatsused ellu. Sinust on saanud kardetav rivaal ja ohtlik konkurent. Ja nii sa ronid vaikselt karjääriredelist üles.

 

 

 

Tervis

Sa oled väga heas vormis aga peaksid hoiduma liialduste eest, et mitte oma südamele liiga teha. Tarbi vähem alkoholi ja väldi liiga rasvast toitu. Ära reisi hetkel ei Aafrikasse ega Aasiasse.

 

Raha

Sul võib tekkida suur kiusatus ja vastupandamatu soov oma raha kulutada. Sa tahad kõike korraga teha: osta uusi riideid ning muuta oma stiili, muuta oma kodu sisustust ning osta endale uus auto ja miks mitte minna ka reisima. Ja see nimekiri pole veel sugugi lõplik. Kui see aitab sul end paremini tunda, siis tee mis tahad aga peaasi, et see su pangaarvele halba ei tee.

 

Kommentaare ei ole