{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 14 - 20. juuni vahel

  Foto : unsplash / Alexander Schimmeck Jäära nädalahoro...

 

Foto : unsplash / Alexander Schimmeck

Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Kuula paremini

Kallis Jäär. Armastus võib sulle sellel nädalal pettumust valmistada, töö juurest võid aga oodata väga häid uudiseid. Veenuse asend pole praegu sinu märgi jaoks väga soodne ja see võib põhjustada pingeid koduseinte vahel. Võib-olla tulevad taas päevakorrale mõned vanad probleemid. Praegu on kõige parem, kui sa oskad rohkem kuulata ja ei ütle mõtlematult asju, mida sa hiljem kahetseda võid. Katsu keelt hammaste taga hoida nädalavahetusel, sest Kuu on opositsioonis ja see võib kaasa tuua erimeelsusi lähedastega.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Hoolitse oma vaimse tervise eest

Kallis Sõnn. Veenuse saabumine sinu märki toob su ellu armastust. Paarisuhtes olevad Sõnnid peaksid tundma suuremat lähedust oma partneriga. Vallalisi võib ees oodata üks kohtumine, millest saab alguse ilus armastuslugu. Tööasjades aga ei lähe sul nii hästi, kui armastuses: Marss ja Jupiter võivad aeglustada ja pidurdada käimasolevaid projekte ning tuua kaasa stressi. Kolmapäev ja neljapäev toovad sulle aga õnne. 

 

Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Kuula oma tundeid

Kallid Kaksikud. Merkuur on sinu märgiga konjunktsioonis sellel nädalal ja see avaldab head mõju su suhetele. Eriti kasulikuks osutub see ametialasel suhtlemisel, nimelt ootavad sind ees uued kohtumised ja kasulikud võimalused. Kuu seis toob sulle õnne juba esmaspäeval 14. juunil, seejärel teisipäeval, reedel ja laupäeval. Nendel päevadel võid sa saada häid uudiseid ja ootamatuid üllatusi. Hoia silmad lahti. Kolmapäev võib kaasa tuua pingeid ainult sinu ja su elukaaslase vahele. 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Õhus on armastust

Kallis Vähk. See nädal tuleb täis armastust tänu Veenusele, kes on konjunktsioonis sinu tähemärgiga. Armastus ise naeratab sulle, kallis Vähk. Vallalisi ootab ees üks väga ilus kohtumine ning kõik on muutumas paremuse poole neile, kes on juba suhtes. Võib-olla saab just sellel nädalal alguse üks väga oluline etapp. Eriti suurt õnne toovad sulle kolmapäev ja neljapäev, tänu Kuu seisule. Reede ja laupäev toovad võib-olla natuke rohkem stressi, seega katsu neil päevil puhata.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Ära unusta puhata

Kallis Lõvi. See nädal algab sinu jaoks väga hästi, Kuu on sinu märgiga konjunktsioonis ja see toob sulle palju head õnne esmaspäeval ja teisipäeval. Lisaks sellele on ka Marsi asend sinu jaoks soodne ja paljutõotav, lase end kanda tema energial. Sa tunned end palju enesekindlamana ja tugevamana, kui kunagi varem. Kui sa suudad seda enda kasuks ära kasutada, siis võib see töö juures sulle kasulikuks osutuda. Nädalalõpus tunned sa võib-olla suuremat väsimust ja stressi. Ära unusta seepärast puhata.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Õhus on armastust

Tähed soosivad eriti sinu eraelu selle nädalal ja kõike, mis puutub armastusse. Sa oled vastupandamatu. Tänu Kuule Neitsi märgis ja Veenuse asendile on kolmapäeval ja neljapäeval õhus eriti palju armastust. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis alustate te võib-olla just nendel päevadel mõne väga olulise tulevikku puudutava plaaniga. Mis puutub tööasju, siis Merkuur võib natuke aeglustada ja tuua kaasa viivitusi sinu tegemistesse.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Nädalalõpp tuleb ilus

Kallid Kaalud. Ära heida meelt, kui ka sellel nädalal ei lähe su eraelus kõik nii nagu sa oleksid soovinud. Isegi, kui Veenus võib tekitada probleeme ja lahkhelisid sinu ja su lähedaste vahel, siis Kuu seis aitab neid probleeme lahendada nädala lõpus. 

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Ole kannatlik

Kallis Skorpion. Sind on ees ootamas veel üks keeruline nädal, eriti tööasjades. Sa võid tunda suuremat väsimust ja stressi. Võib-olla ei suju su plaanid nii nagu esialgselt kavandatud. Kuu seis ei ole soodne sinu jaoks esmaspäeval ja teisipäeva. Aga ära muretse, nädalalõpp toob sulle häid uudiseid.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Sa oled energiat täis

Kallis Ambur. Marsi asend on sinu jaoks praegu väga soodne ja tänu sellele ei tule sul energiast puudu sellel nädalal. Mitte keegi ei saa sind peatada. Sa tunned end hästi. Kolmapäev ja neljapäev võivad tuua kaasa mõningaid takistusi. Reede ja laupäev toovad sulle kaasa aga head õnne.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Mõned kahtlused...

Kallis Kaljukits. Nii nagu eelmisel nädalal, võib Veenuse opositsioon tuua kaasa arusaamatusi ning pingeid lähedastega suhetes. Eriti reedel ja laupäeval, kui ka Kuu seis ei ole sinu jaoks eriti soodne. Sa võid mõtelda rohkem oma suhete üle ja otsida süüdlasi teiste seast. Ning süüdistada oma partnerit, kui sa oled paarisuhtes.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Jõud on sinus eneses

Kallis Veevalaja. Nädala alguses võid sa tunda kerget stressi ja masendust tänu Kuu ja Marsi seisule. Praegune periood võib olla üsna väsitav aga ära muretse, sest Jupiter ja Saturn aitavad sul kõigest üle saada. Tänu nendele saadab sind hea õnn reedel ja laupäeval.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Särav nädalavahetus on sind ootamas

Kallid Kalad. Hoolimata kõikidest tõusudest ja mõõnadest sellel nädalal, on sind ees ootamas väga ilus nädalavahetus. Enne seda aga võib sul töö juures ette tulla takistusi ja probleeme. Veenus aga aitab sul kõigest üle olla ning tagab sulle hea õnne armastuses.

Kommentaare ei ole