{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Bryan Bu...

Foto : unsplash / Bryan Burgos

 

 Armastus

Paaridele : Armastus võtab sensuaalsema tooni. Sa üritad meeldida ning saavutad üsna kerge vaevaga edu. Aga ometi tuleb ette hetki, kui sa oled liiga terav oma sõnadega, teed ebameeldivaid märkuseid ning see, kui sa ette ei vaata, võib rikkuda muidu nii soodsa õhkkonna.

Vallalistele : Abielu on nagu kindlus: need, kes on sees, tahavad välja ja need, kes on väljas, tahavad sisse. Sellel nädalal peab see ütlus eriti paika, sest sa kuulad rohkem oma südame, kui mõistuse häält. Mõned teie seast tahavad iga hinna eest abieluranda jõuda, samal ajal, kui teised jälle katsuvad taas vallalisepõlve nautida. Ehk siis õhus on armastust aga olukorrad pole soodsad.

 

Töö

Sinu jaoks on praegune periood eriti soodne. Sa oskad kasu lõigata igast olukorrast, mis su teele tulevad ning suudad parandada lausa märkimisväärselt oma ametialast positsiooni. Võib-olla just sellel nädalal saad sa parema tööpakkumise või pakutakse sulle ametikõrgendust. Ja kui sa oled mõtelnud rääkida palgatõusust, siis praegu on selleks kõige parem aeg - hea õnn valvab sind ja su ülemus ei ütle sulle ei. 

 

 

 

Tervis

Planeedid mõjutavad sinu tervise sektorit praegu positiivselt. Sa oled oma parimas vormis. Võib-olla mõned teie seast tunnevad natuke masendust ligi tikkumas. Katsu rohkem puhata ja meelt lahutada. 

 

Töö

Sellel nädalal võid sa oma rahalist olukorda parandada. Ostujõud suureneb ja sa oskad paremini oma rahaasju majandada. Kõiki su pingutusi saadab edu. Ka lotomängus on hea õnn sinuga. 

Kommentaare ei ole