{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Eric Murh

 Armastus

Paaridele : Pluuto jõulisel mõjutusel suudad sa ellu viia oma igatsused ja soovid. Sa unustad oma tavalise tagasihoidlikkuse ja oled valmis ükskõik milleks, et lisada oma suhtele natuke vürtsi. Sa suudad viia oma paarisuhte sellel nädalal taevastesse kõrgustesse.

Vallalistele : Ära hakka liigselt idealiseerima, sest sellisel juhul võid sa hüpata veest tühjaks lastud basseini. Ehk siis väike unistamine ei tee paha. 

 

Töö 

Mis puutub tööasjadesse, siis sellel nädalal pinguta kahekordselt. Sest just praegu on kõige paremad võimalused ja juhused sinu poole teel. Kui sa suudad neid õigel hetkel ära kasutada, siis võid sa teha väga head karjääri. Kuidas ka ei ole, näita üles julgust ja ettevõtlikkust. Ja seejärel jääb sul üle ainult oma positsiooni kindlustada.

 

 


Tervis

Marsi energia annab sulle lausa tiivad. Sellepärast väldi kohvi ja alkoholi. Söö iga päev rohelist salatit, tarbi piparmünti. Peale hommikusööki, joo nõmmeliivateed. Õhtul joo kummeliteed. 


Raha

Praegu peaksid sa tegelema tõsisemalt oma rahaasjadega ning võtma tarvitusele vastavad meetmed. Piira niipalju, kui võimalik oma kulutusi. Ära osta üleliigset, mida sul vaja ei lähe. Kõik sinu pingutused saavad õigel hetkel tasutud.

Kommentaare ei ole