{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Armastus

Paaridele : Sulle ei meeldi tülid ja vaidlused ning seega peaksid sa rahul olema, sest lõpuks ometi saabub rahulik periood sinu paarisuhtesse. Sa oled õnnelik ning sinu õnnetaevas on pilvitu. Katsu mitte ellu äratada vanu mälestusi, mis võivad nagu sädemed ruttu tuld võtta. Muuda oma suhet parem tugevamaks, sest tormide aeg ei ole enam kaugel.

Vallalistele : Praegune periood on üsna vaikne. Suuremaid sündmusi ette ei ole näha, kui just mitte arvestada paari juhututvust, kellega sa suhtled aga neile ei pööra sa erilist tähelepanu. 

 

Töö

 Kasuta praegust Marsi energiat ära selleks, et alustada ambitsioonikate projektidega ning teha vastavaid samme omal isiklikul algatusel. Marss annab sulle julguse minna edasi ja tegutseda kohe, kui vaja. See peaks aitama sul välja tulla keerulistest olukordadest.

 

 


Tervis

Mis puutub tervisesse, siis muretsed sa liiga palju asjade pärast, mis seda ei vääri. Sa peaksid pigem hoidma oma närve ning kasutama oma suurt kujutlusvõimet targemalt. Ära tunne end süüdi, kui selgub, et sa oled terve, kui purikas.


Raha

Rahaasjad peaksid sind küll rahutuks tegema. Ära kuluta kõike oma raha ära. Samas võid sa saada ootamatuid sissetulekuid sellel nädalal. 


Kommentaare ei ole