{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naiste suve-eri: mida teha, kui reied hõõruvad

  Foto : unsplash / Tamara Bellis Suvi on ametlikult alanud ...

 

Foto : unsplash / Tamara Bellis

Suvi on ametlikult alanud ning sellega koos kleitide kandmise hooaeg. Aga paljudel naistel kaasneb sellega igasuvine probleem :mida teha, kui kintsud hakkavad teineteise vastu hõõruma ja teevad haiget? Sest kleidiga on küll väga hea olla palavate ilmadega aga kui reied teineteise vastu hõõruma hakkavad, võib valu kõik ära ilusa ära rikkuda. Lisaks sellele tekitab see reite siseküljel punetust, põletust ja sügelust. Õnneks leidub ka selle probleemi vastu rohtu. 

Kui sulle ei meeldi eriti kleiti kanda, sest sa kardad oma säärte pärast, siis unusta see mure. Meie nippidega saad sa sellest probleemist lahti ja võid selle unustada. 

 

 

Reite hõõrumise vältimiseks võid sa kanda spetsiaalset aluspesu ehk siis pikema säärega aluspükse. Samuti aitavad rasvased kreemid kaitsta sääri. Ärrituste vastu aitavad nii vaseliin, kui niisutav kreem, mis loovad kaitsebarjääri hõõrumise vastu. Samuti on olemas ravivad kreemid, mis parandavad nahka ning kaitsevad hõõrumise vastu. Kookosõli on kasulik juustele aga tänu oma libestavale toimele aitab vältida reite hõõrdumist. 

Higistamisest tingitud nahaärrituste vastu aitab kõige paremini talk. Jah, sest talk pole ainult väikelastele mõeldud. Määri natuke talki reite sisekülgedele ning probleem ongi lahendatud. 

Ka kehapuuder hoiab sääred kuivadena ning takistab kintsude omavahelist hõõrumist. 



1 kommentaar