{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Zvaddi

Armastus

Paaridele : Kõik armastuse ja paarisuhtega seotud peaks minema väga hästi. Kasuta seda perioodi enda kasuks ära ja räägi oma partneriga kõigest, mis sul südamel on. 

Vallalised : Sa igatsed kindlama ja stabiilsema suhte järele. Ja võid tunda sellepärast kerget pettumust oma hinges, sest kõik su ootused ja lootused ei täitu nii ruttu, kui sa seda sooviksid. 

 

Töö

Tänu Merkuuri positiivsele mõjule, näitad sa välja palju suuremat diplomaatiat ning oskad teistega paremini suhelda. Sa suudad teha kasulikke tutvusi ja alal hoida häid suhteid just nendega, keda sul võib vaja minna. Sinu karjäär hakkab vaikselt liikuma just selles suunas, nagu sina seda tahad. Mõned teie seast võivad ära teenida preemia või kiituse tehtud töö eest.

 

 

 

Tervis

Võib-olla tunned sa sellel nädalal kerget väsimust. Üldiselt peaksid sa olema aga heas vormis ning terve. Hoia oma neere ja joo palju vett söögiaegade vahel.

 

Raha

Uraan soovitab sulle käia oma rahaga ettevaatlikult ümber. Ära kuluta sellel nädalal palju. Ära võta laenu. Laenu on lihtne võtta aga tagasimaksmine ei pruugigi minna alati ootuste kohaselt. 

Kommentaare ei ole