{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Ruben Engel

Armastus

Paaridele : Tänu Veenuse energiale oled sa palju atraktiivsem ja vastupandamatum. Sa üritad muuta oma suhet tugevamaks selle asemel, et oma energiat niisama kulutada.

Vallalistele : Õhkkond on üsna soodne igasugusteks kohtumisteks. Suure tõenäosusena saabki üks suhe alguse just sellel nädalal. Vastupidiselt oma harjumustele katsud sa seda suhet üles ehitada aeglaselt ja pigem ettevaatlikult. Seekord kuulad sa rohkem mõistust, kui südant. 

 

Töö

Sul on põhjust rõõmustamiseks. Sa oled viimasel ajal pidanud palju alla neelama ning õppinud asjadest üle olema, nüüd aga avaneb sul võimalus kindlustada oma positsiooni või leida parem töökoht. 

 

 


Tervis

Saturn ise kaitseb sellel nädalal sinu tervist. Aga oled ettevaatlik, sest sa ei hooli eriti tervislikest eluviisidest. Sa võiksid aga rohkem pingutada ja süüa regulaarselt ning korralikult, puhata piisavalt ning tegeleda iga päev tervisespordiga. Nii suudad sa imesid korda saata oma tervisega.


Raha

Mõned rahaprobleemid võivad tekkida. Aga ära kaota lootust. Paljud inimesed on saanud samasugustest probleemidest üle ühel või teisel hetkel. Leia parem lahendus oma probleemidele. Kuidas ka ei ole, asjad hakkavad ise peatselt lahenema ning võtavad parema pöörde. Kõige tähtsam on, et sa ei kordaks enam samu vigu, mis praeguse olukorra põhjustasid.

Kommentaare ei ole