{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Yoksel Zok

Armastus

Paaridele:  Sul ei ole vaja ühtegi probleemi karta praegusel ajal. Kui sa tahad aga oma paarisuhet paremaks muuta, siis ei saa sa planeetide toetusele lootma jääda ja pead ise tegutsema. Seega, kui sinu paarisuhe sind ei rahulda hetkel, siis pead sa ise tegema esimese sammu ja suhtlema rohkem.

Vallalistele : Su elus on romantikat. Sa oled otsustanud oma unistused ellu viia ja tahad kirglikku suhet ning hingelist lähedust. Täielikku idülli. Unista nii palju, kui võimalik aga tea, et sa jääd ise kergesti oma unistusi uskuma.


Töö

Kui kuni praeguse hetkeni on töömured võtnud suure osa sinu elust, siis praegu pole tööasjad su elus prioriteediks. Ja selle tõttu ei saada sind ka hea õnn. See ei tähenda ka, nagu hakkaksid asjad allamäge minema vaid, et sinu olukord jääb hetkel muutumatuks. 

 

 


Tervis

Uraani ja Neptuuni seis paneb sind rohkem oma tervise peale mõtlema ja innustab sind tervisespordiga tegelema. Kui see on Uraan, mis sind rohkem mõjutab, siis valid sa intensiivsema spordiala. Kui Neptuun sind mõjutab rohkem, siis valid sa jooga. Kasu saad sa igal juhul, viies tasakaalu oma keha ja vaimu.


Raha

Saturni praegune aspekt võib aidata parandada märkimisväärselt sinu rahaasju või siis vastupidi, tuua kaasa segadust. Katsu säilitada kaine mõtlemine. Kui sa ei oota imesid, siis ei juhtu midagi halba. Vastasel korral võid sa panna iseennast delikaatsesse olukorda.

Kommentaare ei ole