{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Yoksel Z...

Foto : unsplash / Yoksel Zok

 

 Armastus

Paaridele : Lõpuks ometi jätab Kuu sind rahule. Ja veelgi parem, sellel nädalal mõjutab armastuse planeet Veenus sind. Ja kuna planeetide seis on soodne, siis peaks su eraelus valitsema õnn ja rahulolu. Ning palju armastust.

Vallalistele :  Armastus tuleb su ellu, küsimata sinult luba.  See armastus on palju tugevam, kui kõik muu, mida sa seni tundnud oled ja paneb sind tummalt oma telefoni vaatama, lootuses, et juba varsti tuleb uus ja kaua oodatud kõne. Lühidalt: sa võid jääda armastusest haigeks ja see võib olla ravimatu. Aga ainult heas mõttes.


Töö

Sa oled täis energiat ja teotahet. Sa oled valmis vabanema kõikidest takistutest. Ja selles seisnebki sinu jõud. Ole ettevaatlik aga võimalike erimeelsuste ja lahkhelidega, mis võivad sul töökaaslastega suheldes tekkida. Kuula parem teiste nõuandeid ning arvamusi ja väljenda selgelt enda isiklikku arvamust, et mitte segadust tekitada.

 

 


Tervis

Sa oled natuke närviline tänu Uraani mõjule. Üldiselt aga peaks kõik hakkama nüüd paremuse suunas minema. Veenus aitab sul kõigest kiiremini taastuda. Aga võib panna sind ka rohkem sööma. Hoolitse oma maksa eest.


Raha

Ühelt poolt kaitseb Päike su rahaasju ning võib aidata leida võimalusi olukorra parandamiseks. Teiselt poolt mõjutab ka Pluuto su rahalist seisu ning võib panna sind liigselt kulutama.

Kommentaare ei ole