{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Yoksel Z...

Foto : unsplash / Yoksel Zok

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal oled sa eriti romantiline ehkki tavaliselt eelistad sa oma tundeid kontrolli all hoida. sa muutud idealistiks ning lubad endale mõningaid illusioone teha. Samal ajal muudab Kuu sind nõudlikumaks. Ja selle tõttu võib sellel nädalal su tuju olla muutlik nii sinul, kui su partneril.

Vallalistele : Sinu armastuse taevas ei ole ühtegi pilve praegusel hetkel. Marss aitab sul kohtuda uute inimestega ja tunda füüsilist lähedust. Sa elad päev korraga ja ei muretse homse pärast. Ning ei lasku liigsesse sentimentalismi.


Töö

Planeetide mõju on praegu tugev ja positiivne sinu tööasjades. Mitmed teie seast saavad väärilise tasu teenitud töö eest ametikõrgenduse või palgatõusu näol. Haara headest võimalustest kinni. 

 

 


Tervis

Sa ei ole nii energiline, kui tavaliselt. Midagi tõsist ei ole sul vaja karta aga sa pead rohkem puhkama. Söö vitamiine ja mineraale, see aitab sul rutem end paremini tunda.


Raha

Su rahaasjad on paremas seisus, kui sa seda arvatagi võid. Sa võid saada ootamatult suurema summa raha. Võib-olla on tegemist pärandusega.

Kommentaare ei ole