{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Nicola S...

Foto : unsplash / Nicola Styles

 

 Armastus

Paaridele : Saturni soodne aspekt muudab teid omavahel lähedasemaks partneriga, te leiate üles üksmeele ning armastuse, mis teid kunagi liitis.

Vallalistele : Võimalik, et sa flirdid kellegagi või siis leiab aset mõni sentimentaalne kohtumine, mis aga jääbki üheöösuhteks. Ela oma elu ja ära heida meelt, sest asjad lihtsalt lähevad oma rada mööda. Need, kes on otsustanud aga kokku kolida või abielluda, siis praegune periood on selleks ideaalne ning see suhe toob sulle õnne, mida sa otsid.

 

Töö

Sa teed oma tööd hea meelega ning kogu hingest. Mitte miski ei tundu sulle võimatu ega liiga raske. Silmapiiril võib terendada uusi võimalusi ja pakkumisi. Võib-olla pead sa alla kirjutama mõnele lepingule. Näita välja kohusetundlikkust ja ettevõtlikkust, see tuleb sulle ainult kasuks. Tulevik on sinu päralt.

 

 

 

Tervis

Pluuto ja Saturni aspekt ei ole praegu soodne ja see võib sulle kaasa tuua mõningaid tervisega seotud probleeme. Kui sa aga ise palju puhkad ja ei pinguta üle, siis pole sul vaja midagi tõsist karta. 

 

Raha

Rahasektorit mõjutab praegu Pluuto, kellel on tavaliselt positiivne mõju. Kui Pluuto kaitseb rahaasju, siis võib see kaasa tuua väga suuri summasid. Sa pead lihtsalt ise olema ettevaatlik ja mitte mängima oma rahaga, vastasel korral võib Pluuto hakata sinu vastu tegutsema. 

Kommentaare ei ole