{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Tim Fost...

Foto : unsplash / Tim Foster

 

Armastus

Paaridele : Veenus ise kaitseb sellel nädalal sinu paarisuhet kogu oma jõuga. Ta lubab sulle ilusaid ja meeldejäävaid hetki partneriga, armastust, kirgi ning omavahelist mõistmist.

Vallalistele : Sinu jaoks algab praegu väga hea periood tänu Veenusele, kes sind oma kaitse alla võtab. Kõik, mis puutub armastusse, peaks praegu väga hästi minema. Sa võid ellu viia mõned oma suurimad unistused.


Töö

5 planeeti tegutsevad praegu sinu karjäärisektoris, seega peaks sinu ambitsioonikus ärkama. Sul on piisavalt enesekindlust ja energiat selleks, et saada oma tahtmist. Ära kõhkle ja räägi oma ideedest ning plaanidest, isegi kui sulle tundub, et nad on liiga uuenduslikud. Sind kuulatakse, sa võid selles kindel olla. Kui sa tahad aga ametit muuta, siis on see nädal igati soodne igasugusteks algatusteks ja uuteks tööotsimisteks. 

 


Tervis

Jupiteri aspekt on üsna harmooniline ning sellel on hea mõju sinu tervisele. Kui sa oled haige, siis peaksid sa ruttu terveks saama. Kui sa oled lihtsalt väsinud või kurnatud, siis peaksid sa sellel nädalal oma elujõu ja energia tagasi leidma. Kui sul on masendus peal, siis peaks ka see kaduma. 


Raha

Praegu pole hea periood kulutuste tegemiseks ega laenu võtmiseks.

Kommentaare ei ole