{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / freestocks Armastus Paaridele ...

 

Foto : unsplash / freestocks

Armastus

Paaridele : Sellel nädalal sa ärkad ja avad silmad. Viimasel ajal oled sa lasknud oma paarisuhte natuke unarusse. Sa oled jätnud ka iseennast unarusse, kandes kogu aeg halli : nüüd aga paned sa selga värvilised riided, võib-olla isegi midagi punast. Veenus ise on kohal ja vürtsitab su paarisuhet.

Vallalistele : Sul on vastassoo juures palju edu. Aga sa jääd truuks oma tõekspidamistele ja otsid ainult tõsiste kavatsustega inimest. Sa tahad tunda tõelist armastust. Kuidas ka ei ole, sa ei tohiks enam kaua oodata, sest see tõeline armastus on juba sinu poole teel.

 

Töö

Töö juures peaks sul praegu olema kiire aeg. Sul on suured plaanid. Päike ja Marss aitavad sul oma tahtmist läbi suruda ja saada seda, mida sa tahad. Üldiselt sa ei võitle palju oma tahtmise pärast. Aga seekord on tulemus seda väärt.

 

 

 

Tervis

Tänu Merkuuri heale aspektile peaksid sa olema hea tervise juures. Sa oled täis energiat ja elujõudu ning sind on lihtsalt hea vaadata. Veenus võib sind panna ainult sööma rohkem, kui vaja. Kui sa ette ei vaata, võid sa kergesti kaalus juurde võtta.

 

Raha

Sul on mitu head võimalust, kuidas muuta oma rahaasju paremaks. Ainult, et sa pead ootama õiget aega sellega tegelemiseks. 

Kommentaare ei ole