{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Estée Ja...

Foto : unsplash / Estée Jannsens

 

 Armastus

Paaridele : Tänu Marsi toetusele ja abile, kes praegu sinu armastuse sektoris tegutseb, võib sa valmis olla väga ilusaks nädalaks, mis sind ees ootab. Õhus on armastust ja romantikat. 

Vallalistele : Mõned ootamatud kohtumised võivad sind ees oodata sellel nädalal, mis osutuvad üsna meeldivateks suheteks. Aga ära kõigile neist räägi, see võib äratada kadedust või siis tuua kaasa ebameeldivaid kommentaare. Ja ära ole liiga naiivne! 

 

Töö

Tööalast sektorit kaitseb Jupiter. Ja sellepärast ei tohiks sul töö juures probleeme ette tulla. Samas pole praegu ka kõige õigem hetk igasuguste hulljulgete projektide ellu viimiseks. Oota, kuni paremad ajad tulevad ning tee lihtsalt oma tööd.

 

 

 

Tervis

Ära tee läbimõtlematuid asju. Pluuto halb aspekt võib sind muuda närvilisemaks ning tuua kaasa mõningaid kodus aset leidvaid õnnetusi tänu sinu kohmakusele. Midagi tõsist pole sul vaja karta aga ära alusta remonditöödega sellel nädalal. 

 

Raha

Kõik rahaga seotud küsimused muudavad sind sellel nädalal rahutuks. Sa mõtled tõsisemalt kinnisvara soetamise peale ning raha paremale säästmisele. 

Kommentaare ei ole