{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Prophsee Journals

Armastus

Paaridele :  Sinu paarisuhtesse tuleb värskust tänu Jupiteri mõjule. Teie vahel kaovad mured, lahkhelid ja probleemid. Kasuta seda perioodi ära selleks, et olla lihtsalt õnnelik.

Vallalistele : Sind tõmbavad sellel nädalal sinust palju nooremad inimesed. Ja sul on tunne, et te sobite omavahel lihtsalt paremini. Vaata siiski, et su partner sind ka armastaks ja ei kasutaks sind ära muudel eesmärkidel.


Töö

Marss annab sulle motivatsiooni ja seekord on sinu prioriteediks su tööalane elu. Sa oled ambitsioonikas ja järjekindel, sa võid tänu sellele teenida plusspunkte töö juures. Aga vaata, et sa liiga palju oma unistustes elama ei hakka.

 

 


Tervis

Planeetide hea mõju tagab sulle hea vaimse ja füüsilise tervise. Võib-olla oled sa natuke närvilisem kohati aga midagi tõsist ei ole sul vaja karta.


Raha

Sellel nädalal võib sul mõningaid rahaga seotud probleeme ette tulla. Aga hea rahaõnn ei ole enam kaugel, seepärast kannata ära. Kui sul on vaja suuremaid rahaga seotud otsuseid vastu võtta, siis oota järgmise nädalani.

Kommentaare ei ole