{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Tim Gouw...

Foto : unsplash / Tim Gouw

 

 

 Armastus

Paaridele : Väga soodne periood on sind ees ootamas. Päike, Jupiter ja Saturn ise kaitsevad sind ja su eraelu ning tagavad sulle ilusaid ja õnnelikke päevi sinu paarisuhtes.

Vallalistele : Sellel perioodil peaksid sa tegema ühe väga ilusa kohtumise. Ainuke probleem seisneb selles, et see inimene on liiga armukade ja tahab sind ainult endale, selline suhe tundub sulle aga lämmatav ja tüütu. 

 

Töö

Intellektuaalses ja loomingulises plaanis saadab sind suur edu. Tegelikult jätkub ametialast edu kõikidele Veevalajatele. Kõik see, millega sa praegu alustad, toob sulle kasu. 

 

 

 

 

Tervis

Tervise külje pealt ei ähvarda planeetide seis sind mitte millegagi ja seega peaksid järgnevad päevad sinu jaoks olema muretud ja kerged. Pluuto ja Saturn võivad ainult vallandada sinus masendust ja tekitada ärevushäireid ning muuta sinuga suhtlemise raskemaks.

 

Raha

Ole ettevaatliku kulutustega, sul on sellel nädalal suured plaanid ja suured soovid. Kuula targemate nõuandeid ja hoia oma rahakoti raudu kinni. Vastasel korral võib see kaasa tuua halbu üllatusi.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole