{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto :  unsplash / G ary B...

Foto :  unsplash / Gary Bendig

 

 

 Armastus

Paaridele : Veenuse mõju all võid sa sellel nädalal mõtelda rohkem oma suhte tuleviku üle. Veenus on sinu suhtes küll heasoovlik aga ta paneb sind vaatama tõtt selle reaalsusega, mida sa nii tihti peita tahad.

Vallalistele :  Sa oled õnnelik armastuses. Sa võid kohtuda kellegagi või leida taas üles mõne vana armastuse, kelle sa silmist kaotasid.

 

Töö

Kõik projektid ja ettepanekud, mida sa teed, ei lähe läbi ega leia heakskiitu. Võib isegi juhtuda, et sulle loobitakse kaikaid kodaratesse. Katsu mitte välja teha neist, kes sinu vastu seisavad ja mine julgelt edasi, sest Jupiter ise kaitseb sind. Kui sa oled oma eesmärgid saavutanud, siis näevad ka need, kes sinu vastu seni olid, oma eksimuse suurust.

 

 

 

 

Tervis

Sinu tervise sektorit ei mõjuta hetkel mitte ükski planeet. Sa peaksid olema sellepärast heas vormis ja terve. Tahad teha rohkem sporti ja liikuda palju. See on väga hea mõte, mis aitab sul tuju positiivsena hoida ning jääda terveks. Ainult Saturn võib kaasa tuua liigeseprobleeme.

 

Raha

Isegi, kui sa leiad, et mõned ostud praegu ei ole mitte ainult kasulikud vaid hädavajalikud, siis katsu oma hoogu pidurdada ja ära ava oma rahakotti enne järgmist nädalat. Vastasel korral võib see kaasa tuua rahalisi probleeme ja raskuseid.  




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole