{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Catkerin...

Foto : unsplash / Catkerine McKormack

 

 

 Armastus

Paaridele : Kui su suhe on tugev, siis ei ole sul vaja probleeme karta, mida Kuu praegune seis võiks kaasa tuua. Sinu elukaaslane võib olla mõnikord ainult natuke eemalolev. Kui su suhe on aga nõrk, siis võib Kuu asend sinu suhet veelgi rohkem nõrgestada ja teie omavahelist suhtlemist hullemaks muuta.

Vallalistele : Veenuse aspekt mõjub sulle inspireerivalt : sa oled võluv ja ei jäta kedagi ükskõikseks. Sellele võib lisada su vaimuteravuse ja loomuliku võlu. Ühesõnaga: sa äratad huvi.

 

Töö

Sinu jaoks on prioriteetideks enda sõna maksma panemine ja plaanide ellu viimine: sa teed kõik, et su projektid läbi läheksid ja sa saaksid oma tahtmise. Sul on raske leida kuldset keskteed oma töö ja eraelu vahel: töö juures võid sa edu saavutada aga selle all kannatab kodune õhkkond.

 

 

 

 

Tervis

Mitmed erinevad planeedid võivad mõjutada sinu üldist tervist. Aga ära muretse, sest kokkuvõttes on see ainult positiivne. Ainult et, sa võid tunda mingil perioodil suuremat närvilisust ja sul võib olla raskuseid puhkamisega. Väldi kõiki stressiallikaid. Kui sul on probleeme kõrge vererõhuga, siis katsu olla ettevaatlikum.

 

Raha

Neptuuni aspekti kaitseb su rahaasju praegu. Kui sa oled võlgades, siis on see õige hetk selleks, et oma rahaasju paremini organiseerida ja vaadata, kuidas kiiremini võlad tagasi maksta.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole