{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Dmytro Dolokonov

 

Armastus

Paaridele : Mitmed planeedid mõjutavad praegu sinu tähemärki. Mõned neist, nagu Veenus, kaitsevad su paarisuhet. Teised aga võivad tuua kaasa pingeid ja lahkhelisid. Kõik läheb hästi, kui su suhe on tugev või kui erimeelsuse korral suudad sa oma rahu ja kaine mõistuse säilitada ning katsud oma kaaslast mõista.

Vallalistele : Üks täiesti tavaline sõprussuhe võib muutuda palju intiimsemaks tänu Neptuuni aspektile. Aga ära lobise sellest teistele veel ja jää võimalikult diskreetseks. 

 

Töö

Kolme planeedi ühendus äratab sinu ambitsioonikuse ja soovi edu saavutada ning silma paista oma tööga. Samal ajal aga need samad planeedid võivad tuua su teele ootamatuid takistusi. Kõik läheb hästi, kui sa oskad olla kannatlik. Kui sa aga käitud provotseerivalt ja üleolevalt, siis võib see sulle kaasa tuua probleeme. 

 

 

 

 

Tervis

Sa oled heas füüsilises vormis ja ei tohiks järgmiste päevade jooksul haigeks jääda. Pluuto halb aspekt ainult võib sind muuta tavalisest närvilisemaks. Sul võib olla probleeme unetusega.

 

Raha

Tõsiseid rahaprobleeme neil päevil tulla ei tohiks. Üldse ei ole suuremaid rahaga seotud muutuseid ette näha. Sellepärast ole rahaga ümber käies ettevaatlik ja ära tegutse mõtlematult.  




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole