{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Ash from Modern Assflatus

 

 Armastus

Paaridele : Teist enamike jaoks tuleb see nädal ilma suuremate probleemideta ja muredeta. Aga mõned teist võivad tunda kiusatust minna vaatama, kas rohi on mujal rohelisem. Ja see võib tuua kaasa tõsiseid tagajärgi ning rikkuda tulevikus su elu. 

Vallalistele : Kaks head planeeti kaitsevad su armastuse asju, moodustades positiivse kaitsemüüri sinu ümber. Sellele tänu on võimalus kohtuda õige inimesega väga suur. 

 

Töö

See nädal on eriti soodne kõigile neile, kes tahavad alustada ettevõtlusega ning tegeleda kaubandusega. Ära siiski tegele kahtlaste tehingutega ja jää võimalikult pragmaatiliseks. Ametialane edu peaks kõiki saatma sellel nädalal. 

 

 

 

 

 

Tervis

Sa pead puhkama palju järgnevatel päevadel,  nii palju, kui võimalik, vastasel korral tuleb närvilisus ja väsimus sind kimbutama. Kui sa ei saa olla iga päev natuke rahus ja üksinduses, võid sa olla halvas tujus. Suhtle teistega nii vähe, kui võimalik, vähemalt praegusel hetkel. 

 

Raha

Mis puutub rahaasju, siis on võimalik ja isegi tõenäoline, et head asjad ja juhused on sinu poole teel tänu Neptuuni aspektile. Selleks aga, et sellest kõigest kasu lõigata, tuleb sul kõik enne korralikult läbi kaaluda ja võtta vastu kõige õigem otsus.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole