{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Gabor Ju...

Foto : unsplash / Gabor Juhazs

 

 

 Armastus

Paaridele :  Sellel nädalal võib sulle huvi pakkuda hoopis mõni teine inimene, kui su elukaaslane. Õnneks midagi tõsist ei juhtu, kui sa suudad kiusatusele vastu panna. Mõtle rohkem oma tegude tagajärgedele! 

Vallalised : Tunnete pinna peal valitseb hea õhkkond, suuremaid üllatusi ega rõõmusid näha ei ole. Võib-olla kohtud sa kellegagi, täpsemalt mõne välismaalasega, kes võib tuua vaheldust su ellu. 


Töö

Uraani asetsus võib tõsta sinu enesekindlust ja teotahet. Sa võid muuta mõnede silmis lausa türanniks ja olla liiga autoritaarne. Ometi on see kõik pigem positiivne, sest sa oled võitlusvaimu täis ja valmis edu saavutama kõikides valdkondades. Sa tahad kiirelt karjääriredelil edasi jõuda ja oled kõigeks valmis. 

 

 

 

 

Tervis

Mõned väikesed tervisemured võivad sind kimbutada sellel perioodil aga mitte midagi liiga tõsist. Üldiselt oled sa heas füüsilises ja vaimses vormis ning sul pole vaja kurta. 

 

Raha

Selle nädalal mõjutab planeet Merkuur sinu raha sektorit. Merkuur on väga osav planeet, intelligentne ja tunneb rahandust. Ta aitab sul oma rahaasju paremini organiseerida ning leida vahendeid, kuidas raha juurde saada ja suurendada oma sissetulekut.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole