{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Marc Sch...

Foto : unsplash / Marc Schulte

 

 

 Armastus

Paaridele : Uraani aspekt võib kaasa tuua pingeid ja lahkhelisid sinu paarisuhtes. Võib juhtuda, et sellel nädalal kahtlustate te mõlemad elukaaslasega teineteist kõrvale vaatamises. Aga leppimise hetked on ilusad ja meeldejäävad. 

Vallalised : Sellel nädala on kõik võimalik: armastus esimesest silmapilgust, suured tunded, elumuutvad muutused. Mõned teie seast kohtuvad kellegagi, kes muudab nende elu ja saatust, teised võtavad vastu ootamatu otsuse. 

 

Töö

Tööasjades võib ette tulla mõningaid raskuseid. Võib juhtuda, et takistused tekivad seal, kus sa neid ette ei osanud näha ja ei lase sul su plaane ellu viia. Sa pead olema veelgi kannatlikum, kui tavaliselt. Aga ära muretse, sinu elujõud ja töötahe aitavad sul olukorrast välja tulla. 

 

 

 

Tervis

Tänu Pluuto asetsusele peaks su tervis hakkama vaikselt paranema, kui sul esineb terviseprobleeme. Kui sa aga oled hea tervise juures, siis tunned sa suuremat energiat. 

 

Raha

Mis puutub rahaasjadesse, siis on sul suur tahtmine oma pangaarve tühjaks teha niipea, kui sinna midagi jälle kogunenud on. Võib-olla oleks targem, kui sa paneksid hoopis raha kõrvale säästudeks, sest täiesti vabalt võib sul juba varsti seda vaja minna.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 

Kommentaare ei ole