{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Marc Sch...

Foto : unsplash / Marc Schulte

 

 

 Armastus

Paaridele : Veenus ise toetab ja aitab sind, katsu leida uusi võimalusi, kuidas muuta oma suhet paremaks ja katsu leida võimalusi üllatada oma kaaslast ning tuua värskust teie igapäevasesse ellu. Ära usu, et sa ise midagi ära teha ei saa nii kaua, kui asjad on nii nagu nad on, sest alati on võimalik teha samu asju teistmoodi. 

Vallalistele : Sinu armastuseasju kaitsevad planeedid ikka edasi. See nädal on eriti soodne selleks, et sa võiksid kohtuda ühe väga olulise inimesega.

 

Töö

Ametialase pinna pealt on ette näha huvitavaid ja kasulikke võimalusi, mis sulle avanevad. Haara neist kinni kohe ja ära jää puhkama loorberipärjal. Kui sa teed lisapingutusi, siis toob praegune periood sulle hiljem väga suurt kasu. 

 

 

 

 

Tervis

Sul on energiat rohkem. Sa oled heas füüsilises ja vaimses vormis. Kui sa ainult ei suuda oma liigset energiat kontrolli all hoida, võib see sulle stressi kaasa tuua. 

 

Raha

Sinu raha sektoris ei ole planeetide seis sinu jaoks hea ega halb, seega ei ole sul näha ette suuremaid rõõme ega muresid. Rahaasjades peaks valitsema stabiilsus. Võib-olla Jupiteri asetsus võib aidata sul natuke oma rahaasju paremaks muuta. Jupiter on õnne planeet ja rahaasjades toob ta alati suurt kasu kaasa, seega on võimalik, et midagi head võib juhtuda. 

Kommentaare ei ole