{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Rod Long

 

Armastus

Paaridele : Uraani ja Neptuuni asetsused võivad kaasa tuua pingeid. Ent paljud teie seast  tunnevad sellel ajal hoopis suuremat kirge. Ainult mõned paarid, kus suhe juba paigast ära oli, võivad seda perioodi halvasti üle elada. 

Vallalised: Armastuse planeet Veenus muudab sind palju atraktiivsemaks ja tundlikumaks, kui tavaliselt vastassoo silmis. Õnn ei ole enam kaugel. 


Töö

Sulle ei saa keegi ette heita, et sa oma tööd liiga aeglaselt teed või et sa mõtled liiga kaua enne tegutsemist. Marss ise stimuleerib sind ja sellepärast ei kaota sa oma aega liiga kaua oletuste peale. Niipea, kui mõni idee sulle pähe tuleb, viid sa selle ellu. Mis puutub plaanide ellu viimisesse, siis sina oled esimene! 

 

 

 


Tervis

Tänu Neptuuni asetsusele pead sa valmis olema kõigeks. Su tervis ei ole nii tugev, kui tavaliselt. Midagi tõsist sinuga ka ei juhtu, sa tunned ainult suuremat väsimust, oled natuke närvilisem ja tahad rohkem puhata. 


Raha

Isegi, kui mõnikord on rahaasjad pannud sind muretsema ja pead murdma, siis nüüd peaks olukord hakkama märkimisväärselt paranema. Kui sa pead raha laenama, siis tee seda sellel nädalal ja vii ellu see projekt, millest sa nii kaua oled unistanud. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole