{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Aniket Bhattacharya

 

Armastus

Paaridele : Sul ei ole vaja karta, et miski su pererahu rikkuma tuleks. Samuti pole mingeid muutuseid ette näha. Sellel nädalal valitseb sinu kodus õnn ja üksmeel. 

Vallalistele : Üks sõprussuhe on muutumas armastuseks vaikselt ja tasapisi. Ja ühel hetkel sa märkad, et sa oled armunud! Aga see meeldib sulle ja sa ei ole selle vastu.


Töö

Sinu töö sektorit mõjutab ikka veel kõige rohkem Jupiter, tegemist on õnne toova planeediga, mis kaitseb sind praegusel hetkel. Seega ei ole sul midagi halba vaja karta. Ainult Pluuto võib üles kaevata mõned vanad probleemid, mis kunagi lahendamata jäid. Ja võid juhtuda, et sellepärast pead sa käised üles käärima ja need probleemid lõplikult ära lahendama ja võtma vastu mõne väga delikaatse otsuse. Aga ära muretse, sa leiad õige lahenduse ja mooduse selle tegemiseks. 

 

 

 

 


Tervis

Uraani asend ei ole praegu kõige parem ja mõjutab sinu tervislikku seisundit. Sul on raskusi hingerahu leidmisega. Isegi, kui kõik läheb hästi, muretsed sa ikkagi mitte millegi pärast ja leiad probleeme sealt, kus neid ei ole. Katsu näha asju laiemas laastus, ole optimistlik ja muretse vähem. See aitab sul vabaneda liigsest stressist, millel mingit põhjustki pole. 


Raha

Tänu Neptuuni seisundile läheb su rahaasjades kõik hästi, kui sa ei võta vastu liiga kiireid ja läbimõtlemata otsuseid ning kui sa loed kõik lepingud, millele sa alla kirjutad, kaks korda üle.

Kommentaare ei ole