{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Tiago Fioreze      Armastus Paaridel...

Foto : unsplash / Tiago Fioreze

 

 

 Armastus

Paaridele : Kuu ei sea ohtu sinu pereõnne aga võib sind muuta kergesti ärrituvaks ja väljakannatamatuks oma elukaaslase silmis. Kui sa suudad end taltsutada, siis läheb kõik hästi. Vastasel korral võid sa kibedalt kahetseda oma hoiakut. 

Vallalistele : Sa otsid endale sellist kaaslast, kellega sa võid kõike jagada. Jõudu sulle! Tänu Merkuuri soosingule võid sa juba varsti selle haruldase linnu leida. 

 

Töö

Sul on tahtejõudu rohkem, kui vaja ja sellepärast suudad sa kõik oma eesmärgid ja plaanid ellu viia. Sa võtad kõik väljakutsed vastu. Ja tänu oma professionaalsusele ja kogelustele suudad sa edu saavutada kõiges. 

 

 

 

 

 

Tervis

Kuu mõjutab sinu tervist. Midagi halba sul karta ei ole, sest sul on üldiselt hea tervis. Kuu võib sind muuta ainult vastuvõtlikumaks ja selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust ja energia puudust. Samuti võib su immuunsus olla madalam, kui tavaliselt.

 

Raha

Tähed võivad sulle tuua üsna häid võimalusi ja tehinguid. Kuula siiski oma südame häält ja mõistust, ära hakka tegelema liiga kahtlaste tehingutega, mille tõttu sa võid oma raha kaotada. Jää mõõdukaks kõiges. 

Kommentaare ei ole