{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / freestocks Armastus Paarid : Tähtede...

 

Foto : unsplash / freestocks

Armastus

Paarid : Tähtede seis on praegu soodne paarisuhetele, muutes kodust õhkkonda rahulikuks ja harmooniliseks. Te olete kaitstud armukadeduse, viha ja vaidluste eest.

Vallalistele : Sa võid sattuda ühte suhtesse, mis on kirglik ja tugev aga mis sulle tegelikult ei sobi. Võib ka juhtuda, et inimene, kellega sa sellel nädalal kohtud, on küll kena ja meeldiv aga pole enam vaba. 

 

Töö

Kiire periood on su elus algamas. Marss toetab sind ja annab sulle enesekindlust juurde. Sa ei kahtle oma võimetes ja oskad end väärtustada töö juures. Lisaks sellele ei tule sul energiast ega ettevõtlikust vaimust puudu. Praegune periood on väga hea selleks, et võtta julgeid otsuseid vastu ja alustada suurte projektidega.

 

 

 

 

Tervis

Väikesed terviseprobleemid võivad sind küll kimbutada aga samal ajal hoolitsed sa hästi enda tervise eest ja oled ruttu tagasi heas vormis. Võib-olla ainult kerge väsimus võib ligi tikkuda aga ka siin pole midagi tõsist vaja karta.

 

Raha

Tähed kaitsevad sind praegu ja su rahaasjades ei tohiks suuri muutusi ette tulla. Sa võid oodata isegi mõningast paranemist oma rahalises seisus. 


Kommentaare ei ole