{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / freestocks Armastus Paaridele : Sell...

 

Foto : unsplash / freestocks

Armastus

Paaridele : Sellel  nädalal tekitab planeetide seis sinus eriti tugevaid tundeid ja emotsioone ning paneb su südame kiiremini tuksuma. Sa külvad oma partneri tähelepanuavalduste ja hoolega lihtsalt üle.

Vallalistele : Sa oskad oma trumpe ära kasutada ja teed seda otsusekindlalt. Sa kasutad kõiki oma võlusid selleks, et oma tahtmist saada. Sa võtad mängu oma hea huumorimeele ja ilusad sõnad. Mitte keegi ei suuda sulle vastu panna ja sa võid sellel nädalal tõeliselt südameid vallutada.


Töö

Töö juures ei pea sa heade tulemuste saamiseks suuri pingutusi tegema. Hea õnn saadab sind ja sa kasutad seda ära nii palju, kui võimalik. Ära siiski liiga palju usalda kõiki inimesi ja hoia eemale silmakirjalikest inimestest.

 

 

 


Tervis

Pluuto muudab sind närvilisemaks aga see ei ole tõsiste tagajärgedega. Ole siiski ettevaatlik. Kui sul on harjumuseks süüa ebatervislikult, liialdada alkoholiga või suitsetada palju, siis peaksid sa hakkama tervislikemaid muutusi oma elus paika panema.


Raha

Tähtede seis on soodne rahaliste tehingute tegemiseks. Kasuta seda head aega ära selleks, et leida parim investeerimisvõimalus või hakata säästma.

Kommentaare ei ole