{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Juja Han Armastus Paaridele : K...

 

Foto : unsplash / Juja Han


Armastus

Paaridele : Kuu seis on su paarisuhtele praegu soodne. Su suhe võib muutuda veelgi harmoonilisemaks ja tugevamaks. Kui su suhe aga hetkel ei ole kõige parem, siis leiate te lahendused mõningatele oma probleemidele, mis aitab teil näha asju teises valguses.

Vallalistele : Kui sa otsid ikka veel ideaalset partnerit, siis sea ennast nüüd valmis. Jupiter toob sulle sellel nädalal kaasa enneolematut head õnne ja just nüüd võid sa kohtuda oma elu armastusega.


Töö

Ametialaselt võib see periood olla otsustav tänu Merkuuri aspektile. Sa suudad korda viia suuri edusamme. Kui sa ei ole rahul oma töötingimustega, siis tekib sul võimalus leida uus töökoht või siis muudad sa täiesti oma orientatsiooni. Olukorrad on praegu soodsad sinu jaoks ja kõik aset leidvad muutused ainult positiivsed.

 

 

 


Tervis

Saturni aspekt ei ohusta su tervise sektorit. Aga ta kutsub sind rohkem mõtlema oma eluviisi peale ning vajaduse korral üle vaatama ning muutma mõningaid harjumusi. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et alustada dieediga, lõpetada suitsetamine või hakata tegelema tervisespordiga. 


Raha

Merkuur mõjutab sinu rahasektorit. Merkuur on intelligentsuse ja läbirääkimiste planeet, ta aitab sul leida vahendeid, mille abil oma rahalist seisu parandada. Näiteks rääkida ülemusega palgatõusust või võtta madala intressiga laenu kõige parimates tingimustes.

Kommentaare ei ole